Ronaldo svarede mistænkt for skatteunddragelse: god samvittighed
نوشته شده توسط : xshufeel2

Siden 2011-2014, Der er skatteunddragelse, Fodboldtrøjer Ronaldo er blevet sagsøgt anklager. Det forlyder, at, Ronaldo skat beløb sig til 14,7 millioner euro, Hvis dømt, Ronaldo vil stå syv års fængsel. Og med den portugisiske hold forbereder sig på Ronaldo, Ved afslutningen af uddannelsen, I lyset af medierne, For første gang til at reagere på problemet med skatteunddragelse, Ronaldo selv siger, en god samvittighed.

Efter træningen, Ronaldo blev fokus for mediernes linse, Da jeg boede i spabadet Ronaldo, Vender kameraet til at gøre en gestus til at lukke op. Ved slutningen af det portugisiske hold træning, Journalister spurgte til Ronaldo, Hvad synes du om anklagemyndigheden, Ronaldos Svaret er simpelt og kraftfuldt, " Jeg er en god samvittighed. " Journalister fortsatte med at sætte spørgsmålstegn ved Ronaldo, Uanset om han var uskyldig. Ronaldo svarede: " Jeg har altid været sådan en person. "

Og tidligere, Real Madrid sendte en solidaritet med Ronaldo, " Fodboldtrøjer Real Madrid Ronaldo fuld tillid, Jeg tror, han har opfyldt sine forpligtelser til at betale skat i overensstemmelse med loven. Siden han kom til Real Madrid i 2009, Ronaldo holdning har altid været frivillig skat. Ronaldo mener Real Madrid, Vil bevise sin uskyld i retssagen af sagen, den Vi håber, at de relevante afdelinger til at gribe ind så hurtigt som muligt, For at bevise sig selv uskyldig i Ronaldo. "





:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: